Saturday, March 21, 2015

15 koleksi terdahulu intan payung

hai semua!!
kali ni kita imbau kembali dress -dress terdahulu daripada koleksi-koleksi intan payung yer...

#Dress colour oren. # Leher dan lengan jahit klim halus. #Butang bhg belakang dress. #Hiasan renda, sulam dan bunga riben di dada.

#dress hijau dengan jahitan smocking di dada. #berkolar renda. # kedutan getah di bawah lengan. # berbutang di belakang. #renda di hujung skirt.

#dress biru tanpa lengan. #hiasan renda dan bunga riben di dada. #renda pada hujung skirt. #piping biru di leher. #jahit klim halus di lengan. # berbutang di belakang.

#dress colour merah. #jahitan smocking di dada. #berbutang di belakang. #klim di leher. #kedutan getah di bawah lengan.

#dress simple tiada kedutan. #bertali di bahu. tali boleh dilerai dan di ikat semula. #poket di tengah-tengah dress. # hiasan renda di hujung skirt.

#dress purple berbelah dan berbutang di depan iaitu dari atas sampailah ke bawah. #ropol di sepanjang kiri dan kanan belahan berbutang. #leher klim. # tangan ropol kepak.

#baju kurung berpiping. #jahitan mata lalat di leher. #jahit sembat pada tangan dan bawah baju. # kain susun tepi. 

#baju kurung biasa. #kain susun tepi. #jahitan mata lalat di leher. # sembat pada tangan dan bawah baju. 

#dress berkolar. #gabungan kain bercorak dan kain kosong. #hiasan renda dan sambungan kain kosong pada hujung skirt. #berbutang di belakang. #klim dgn kain bercorak pada hujung kolar dan hujung lengan.

#dress berkolar dan tanpa lengan. #jahitan lipatan membentuk corak petak-petak kecil di dada. #piping di kolar. # klim halus di tangan. # tampalan renda di pinggang. # berbutang di belakng. #piping di skirt.

#baju kurung bermanik di leher, bawah baju dan bawah tangan. #kain susun tepi.

#dress biru yg simple berbelah dan berbutang di depan. 

#dress dengan sedikit jahitan smocking dan hiasan dua biji butang di dada. #hiasan ropol berlipat di leher.  #berbutang di belakang. #tangan klim halus. 

#dress pink lembut berkolar.# jahitan lipatan membentuk corak petak-petak di dada. #piping di kolar dan hujung tangan. # hiasan bunga riben. #berbutang di belakang. #piping di skirt.

#dress biru tanpa lengan. # leher berbentuk v. #hiasan renda di sekeliling skirt. # renda dibentuk menjadi bunga. # butang di belakang.    
semua ni adalah koleksi terdahulu intan payung dan sudah tidak terdapat dalam simpanan. kemungkinan fesyennye akan dijahit semula tetapi corak kainnye mungkin berbeza.

utk sebarang pertanyaan sila wassap saya di nombor 0176902238.

sila ikuti update intan payung seterusnya utk mengetahui koleksi-koleksi terdahulu intan payung. 
^_^ 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...